неделя, 8 май 2016 г.

Проблеми на личността

Кризата на средната възраст

ни връхлита почти всеки, има различна дълбочина и продължителност. Опитите да я победим с алкохол или „чудодейна‘ козметика, както и книги от типа „ помогни си сам“ рядко са ползотворни. В двйствителност тайната е проста – да се занимаваме с онова, което ни доставя удоволствие.
     Например, да изключим телефона си, да слушаме музика и по-често да се срещаме с приятели. Смята се, че хората се смятат за нещастни главно от 50 до 54 години. После им минава и между 65-79 изпитват усещане за щастие, понеже научават да ценят малките радости на живота. Книгите с разни съвети по въпроса са буквално излишни, тъй като те не помагат да се реши определен проблем.

Вселяване на призраци

     Случва се често, а особено са опасни случайте, когато телата ни стават дом за тъмни същности с непредсказуемо поведение. Тогава и жертвите изпадат в кризи, чуват гласове, държат се агресивно , все симптоми приемани за шизофрения.
     Качествата на днешната електроника улавят присъствието на тъмните структори около нас. Понякога и напълно случайно камерата заснема тъмна сянка, която постепенно се приближавя към някого и накрая потъва в него. Може да стане по всяко време, дори денем и при силно слънце.
     Очите ни често улавят сенки и безплътни силуети, не не им обръщаме внимание и гледаме бързо да забравим. В действителност очитекорено ни дават информация за призрачни нападения. Понякога вселилата се същност драматично променя характера на жертвата си и тя става толкова различна от предишната, че близките не могат да я познаят. Променят се вкусовете, облеклото, навиците, поведението.
     Ако имате подобни съмнения, потърсете без забавяне помощта на специалист – екстрасенс, маг или демонолог. ( Всичко това може да се премахне с Рейки с определени практики и психично лечение от растояние. – Просто за сведение!)

     Срещи на сън

     С починалите ни близки са сред най-големите емоционални предизвикателства пред всеки от нас. Тогава винаги се питаме дали сънят има някакво по-особено значение. Обикновено близките ни се опитват нещо да ни съобщят или пък да ни успокоят, че се намират на добро място. Най- често това се случва след по-дълъг период, когато времето вече е започнало да ни лекува от загубата.
     Появата им може да е съпроводена с любимия им приживе аромат, с примигване на лампи или мелодия по радиото.
     Те идват в сънищата ни и в трудни за нас житейски ситуации, когато е необходимо да вземем решение. Визитата им е начин да покажат, че подкрепят избора ни.
     Понякога просто съобщават, че продължават да ни обичат и бдят над нас. Понякога просто мълчат и се усмихват, давайки ни да разберм, че ни наблюдават и никога не сме сами.
     Ако поведението им е особено и необичайно, това е знак, който не бива да пропускаме, защото той е предупреждение да не правим или направим нещо.
     Ако тъгувате по близък човек, сложете снимката му под възглавницата и мислете за него. Вероятността да ви навести в съня е голяма.
По материали от вестник  ‚Свръхестественото“





Няма коментари:

Публикуване на коментар