четвъртък, 26 май 2016 г.

Човечеството - "пчели" или "батерии"?

Позволявам си да обединя  три публикации, две от Нео Нула, а другата от мен, за да ви обърна внимание как нещата са свързани. Човекът е пряко свързан с вибрацийте на Земята. И вибрацийте на човека са се покачили и се покачват все повече. И сега е моментът, човек да отвори съзнанието си и се обърне навътре и да работи върху себе си и веднъж за винаги да се откъсне от съществата паразити и техните слуги, и негативни чувства, емоции,мисли. Това може да стане по много начини, но не по трудния както аз направих, защото нямаше информация. За това за вас подготвих Квантов мисловен модел и Духовните утвърждения, за да ви е по-лесно да направите прехода, който не иска повече да е донор на тези паразити и енергийния дисбаланс, и открие истинския свят и навлезе в небесното състояние на съзнанието. Тогава истинската реалност започва да се открива постепенно и ситуацийте, обстоятелствата и взаимоотношенията се променят в синхрон с теб, и чудесата се случват. Не е нужно да вярвате, а да го правите умерено, търпеливо и постоянно и резултатите няма да закъснеят. Важното е да наблюдавате какво се случва с вас и наоколо, и да анализирате. Когато ви дойде негативна мисъл в главата я заменяте с някое от утвържденията. Ръководете се от усещането „добре ми е“, „зле ми е“ и търсите мисъл, която да промени чувствата в положителна посока.


Съществува хипотеза, че нашата цивилизация се контролира от същества паразити, които използват човечеството като вид "батерии", т.е. за собствената си енергийна храна. И този енергиен вампиризъм, напълно невидим за по-голямата част от хората, продължава вече не едно хилядолетие.




Ето например какво казва за това изследователят на аномални явления Г. Белимов: "Това, че от нас се интересуват паразитни цивилизации, за мен е факт. Те се хранят с нашите фините енергии, изваждат енергиите на страха, сексуалното удоволствие, омразата, злобата. Това за тях е питателна среда, точно както и ние ядем растения и животни. Ето защо те се опитват да ни принизят да живеем живот на животни, да пълзим по Земята и да не се стремим към космоса".

Тези същности се стараят да не се проявяват в рамките на честотите на човешкото възприятие, за да продължим да игнорираме съществуването им. Именно убедждавайки ни (включително с помощта на слугите си) че не съществуват, те си осигуряват почти неограничен достъп до енергията ни, използвайки ни почти така, като ние използваме пчелите, като вземем от тях по-голямата част от събрания мед.

Поради това за тези същности-паразити не е изгодно ние да развиваме нашето съзнание и да разширим диапазона на своето възприятие. От това може да се заключи: чии верни служители са най-различните "борци срещу псевдонауката", явяващи се част от цялата възпираща система, организирана, за да ни попречи да се запознаем със забранените знания.
По материали от Интернет

 Лора Мeлик: психоенергийни причини за заболяванията

Не всички хора са наясно с факта, че болестта има психоенерийни корени, както и с това, че самата болест - това е един вид "сигнал", който идва от заобикалящата ни действителност и показващ, че нашите отрицателни енергии са достигнали определена "критична точка". И, следователно, за да се възстановим, ние трябва да преосмислим своя поглед към заобикалящата действителност и мислите си за нея и нейните обитатели. Ако коригираме енергийните деформации, създадени от нашите мисли, болестта си отива и нашето здраве се подобрява.




Добре известната лечителка и психотерапевт Лора Мелик го обяснява по следния начин: "Лошите мисли са източник на различни заболявания. За по-ефективно лечение опитайте да разберете произхода на заболяването. И тогава ще бъдете в състояние да определите диагнозата и да кажете: имам пристъп на алчност, или на клюкарене, или на омраза.

Науката не стои на едно място, и ако преди това са свързвали с лошите мисли само психичните заболявания, то е време да бъдат разгледани различните физически заболявания, породени от мислите. Не само сърдечно-съдовите заболявания, но по-голямата част от стомашните и кожни заболявания са следствие от деструктивни мисли. Дори и инфекциозните заболявания могат да се предават не само чрез физически контакт, но и чрез мисъл.

Причината за всяко заболяване може да се разглежда като отлив на психическата енергия от всякакъв орган или система в човешкото тяло, в резултат на неправилно боравене с неговия най-важен компонент на неговото същество - психичната енергия. Наред с негативните мисли, психичната енергия унищожават тютюна, алкохола, а за наркотиците дори и няма какво да се говори - самоунищожението на организма, причинено от тях е несравнимо с нищо по своите последици.

Психичната енергия, прониквайки във всички тъкани в организма създава баланс. При заболяване тази енергия намалява от даден център, отслабва  работата на сливиците и се насочва към тези центрове, които могат да поддържат баланс. Сливиците, този вид защитна бариера на организма, са силно зависими от обема на входящата психическа енергия. Колкото по-слаб е притока на психическа енергия, толкова повече те се подуват, защото физическото развитие протича без никакъв контрол.

Къде е спасението от загуба на психическа енергия? Отговорът е прост: в чиста мисъл и душевно равновесие. Унищожаването и неефективното използване на психическа енергия се предизвиква от всички лоши мисли и чувства, както и от неблагоприятни емоционални състояния - тревожност, гняв, тъга, недоволство.

А с лоши мисли и негативни емоционални състояния понякога е много трудно да се справим. Такива състояния като тревожност, страх, гняв, са често срещано явление дори и сред цивилизованите, добре владеещи се хора. Разбира се, има си причини в сегашния ни живот. Но каквито да са те, колкото и да е печално положението, последиците от подобни емоции винаги са негативни за проявилия ги".

Друга причина, поради която негативните мисли и емоции са разрушителни за здравето - това е фактът, че те са един вид "храна" за невидимите за физическото зрение същности-паразити, хранещи се с нашите "избухвания" на психическа енергия. Такива енергоинформационни "паразити" могат и сами да провокират у хората негативни мисли, ето защо е толкова важно да се научите как да трансформирате негатива в положителност. Ако се научите на този "трик", то "паразитите", оставени без периодично зареждане, ще загубят интерес към вас като източник на "храна". Това ще възстанови енергийния ви потенциал на психическата енергия, а така и ще се отървете от болестите, които ви преследват.

По материали от Интернет


Това е публикация от 23. май 2015 година! А сега колко ли е Резонанса на Шуман? И това е косвено доказателлство, че нещщата са се променили и се променят още и още...

Резонансът на Шуман, величината на стоящата вълна в потока между долния край на йоносферата и повърхността на Земята, милиони години е била константа с величина около 7,25-7,8 Херца. Била е толкова постоянна, че някои научни апарати са се настройвали по нея.
През последните дни учените засякоха, че Резонансът на Шуман е стигнал до шокиращите 16.5 Херца!
Това е главоломно покачване на вибрацията на земята – сигурен източник, че нещо сериозно се случва с планетата ни!
Вие се пробуждате и си спомняте кои сте, разбирайки, че повече не трябва да търсите или умолявате бога, „седящ на небесата”, за благото, към което сте се стремили живот след живот.
Радвайте се, тъй като най-накрая го намерихте там, където то винаги е било – вътре – Търпеливо и с Любов очаквайки вашето признание.  ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар