неделя, 29 май 2016 г.

Срещали ли сте хората-портали?



С тази информация ще можете да разпознавате 

такива хора и от тях да черпите, всичко! 





Сред нас има странници- портали. Те са агенти на висшите светове.
Но ние, омотани в параметрите
Срещали ли сте хората-портали?

на третото измерение, кой знае защо веднага си представяме някаква приказка за един стълб от светлина в гората/ планината, където ни е е притиснал този портал, който „включва“ енергийното поле и ние отлитаме на небето 


Всъщност – всичко това са метафори. Работата на този портал е  рутинна и триизмерна. Но все пак – той прави нещо, което не са в състояние земните хора. Той  Разширява съзнанието. Той се появява в живота ви в точното време, той превключва цялото ви внимание върху себе си, върху своята тема, той завладява  вашите мисли и преформатира вашата система. Вие често дори не си давате сметка за това. Може да сте само приятели, или просто да го четете в някоя социална мрежа, но това не е просто някакво списание. Това е списание – портал. Ако искате – можете дори да се срещнете и ще бъдете активирани лично.

 
Около такива същества, хора-портали, се залепват  други хора, свързват се към системата на  информационния поток.

Тази система работи много дълго време. Но тъй като приближава  точката за трансформиране на сегашната платформа, е било необходимо значително укрепване на системата. Активирането на нови портали стартира мащабно някъде през 2008 година. До 2012 г. основните  единици са пуснати в експлоатация.

Съществува йерархия на Портали, има различни подразделения. Съществуват Енерго-портали, Инфо-портали, има Портали на Любовта, Портали-Светлина. Има геоточки,  където се захранват тези портали. След това, може би, те ще получат по-точни данни за коридорите и пролуките в пространството между световете. Докато се набере потенциал за разширяване на съзнанието. Все още няма и  10% стабилно преминали към системата от четири измерения.

Тези портали са принудени ювелирно да вършат работата си сред хората, в смисъл, че виждайки всичко – не е възможно да казват всичко. Тъй като субектът сам  избира ритъма и наситеност на своята трансформация. Същността на портала – той не е учител в детска градина, той не е упълномощен да  следи  развитието ви, той не ви гарантира успех в просветлението и не дава указания.

Той просто ви отваря Вратата в  Новия свят …

Няма коментари:

Публикуване на коментар