петък, 12 август 2016 г.

Мисъл – Емоция – Действие

Не на автопилот, а самоконтрол на ума, от там на мисълта, емоцията и действието!


Когато развиeм способността си да действаме в съответствие с мисълта и  емоцията си, няма да има повече болни. Като начало – свършва светът на болниците и болните, на аптеките и фармацевтичната индустрия. Какви други нови промени ще настъпят в живота ни? – Засега не знаем!
Това означава, че в момента на мисълта, идеята, трябва да има съответствие между емоционалната ни система, емоцията, която ни обзема и действията, които трябва да направим, за да реализираме тази идея.

В момента на мисълта или идеята, обикновено участват емоциите и диктуват какво трябва да правим или да не правим. Ако се вслушаме в мнението на емоцията, която ни обзема и ако ни липсва нещо, живеем с усещането, че сме лишени от нещо, тази емоция започва да ни манипулира. Емоцията започва да ръководи всяко наше действие и винаги е в сринхон с това, което ни липсва, а не в синхрон с първоначалната мисъл.
Друго, каквото може да се случи, започваме да мислим: ако направя това, дали ще ме обичат, и уважават по същия начин, какво ще си помислят хората за мен, това дали е правилно или неправилно и т.н. Ако се научим действието ни да е в синхрон с мисълта да контролираме емоцията, която стои между първата мисъл и действието, свързано с тази мисъл, като начало няма да има повече болни хора.
Не знаем какъв ще бъде света и живота, но повече няма да има нужда от болниците.

Заболяванията ще свършат, директно изчезват. И това става реалност само със съгласуваността между мисъл, емоция и действие. На практика това е много по-просто, отколкото може да изглежда написано. Всичко, което трябва да правим е да следваме това, което сърцето ни казва. Толкова е просто. Реалността  се променя на индивидулано и глобално ниво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар