четвъртък, 28 юли 2016 г.

Избирйте на кого давате енергиите си



Поради различното ни отношение към действителността, ми се струва, че много малко хора разбират, за какъв избор се говори във всички послания повече от 20 години. Споделям моето виждане по въпроса, без да го натрапвам.
В Библията е казано: „Не можете да служите едновременно на Бога и на Мамона“. Но ръководения от страха ум, все се опитва да угоди на всички, за всеки случай. Тъмните сили са създали на Земята своя система, основана на недостига и страха. И всички хора съзнателно се подчиняват на тази система, за да има, какво да ядат. Като че ли за това са дошли на Земята. Всички, волю или неволю, съзнателно или не, са под влиянието на тази създадена матрица и наливат вода (енергии, защото вниманието ни е ангажирано с внушените ни проблеми) в мелницата на тъмните сили. По тази причина, несъзнателно, всички сме слуги на дявола – защото енергийно поддържаме тъмната система.
Бог пожела да промени тази ситуация и ни изпрати тук на Земята да го направим, като изберем да не подхранваме тъмната система и покажем, че съществува и друга възможност. Но залисани в оцеляването си, не преставаме да бягаме като катерички в колелото на тъмните сили и забравяме, за какво сме дошли, и каква отговорност сме поели.
Двадесет години всички послания ни приканват да изберем да служим на Бог и всички си въобразяваме, че го правим, но продължаваме да заливаме Земята с ниските вибрации на страховете, че няма да оцелеем, ако се противопоставим на системата.
Двадесет години Бог ни предлага да му повярваме и да се определим, на кого ще служим, като ни гарантира изобилие.
Но ние предпочитаме мизерния хляб на тъмните сили.
Посветили сме се на дребните си проблемчета и съзнателно се оставяме те да ангажират времето и енергията ни.
В какво се състои избора, който трябва да направим?
Да подкрепим ли енергийно колективния преход или не?
И искаме ли го или старата инерция ни удовлетворява напълно?
На всички ни се иска промяна, но все се надяваме, някой друг да я направи вместо нас.
Но висшите сили не могат да работят пряко с материалните енергии – могат да го правят само чрез нас – ако пожелаем.
Искаме друг свят и можем да го създадем, само ако пожелаем да не се подчиняваме на наложната ни тъмна система.
Просто трябва да изберем това, което искаме, а не това, което ни налагат.
Протестиращите против системата се броят на пръсти, останалите смятат, че оцеляването е по-важно, с безкрайно „разумния“ довод: „Преклонената глава сабя не я сече“.
Трябва да повишим вибрациите на планетата, за да се осъществи преходът, и явно това не може да стане между другото – необходимо е изцяло вниманието ни.
Да не допускаме ниски вибрации или, ако го направим, да е колкото се може по-кратко.
Това изисква да се изолираме от ежедневните проблеми, ако те ни потискат.
Да правим само това, което ни носи радост, което ни позволява да обичаме безусловно, без да търсим, кой крив, кой прав.
Избирайте, на чия страна сте, и на кого давате енергиите си, и това трябва да се прави постоянно, а не само от време на време.
Такава мобилизация е необходима поне до следващата пролет.
Но мисля, че ако го правим толкова дълго време, това ще промени живота ни изцяло, защото ще ни стане навик, а може и света да успеем да преобърнем. Искате ли го? Направете го!
Статията е прочетена 8751 пъти
Автор: Йосиф Йоргов


1 коментар: