петък, 3 юни 2016 г.

Гответе се за промени- настъпва мощно новолуние! Вижте какво можете да направит


Предстои изключително мощно Новолуние, което носи предизвикателства, осъзнаване, задвижва както вътрешни процеси, така и реални външни ситуации. Три планети са в Близнаци (Слънце, Луна и Венера), а срещу тях е Сатурн (в Стрелец), образувайки ос на противоположностите – като разпънат ластик, който може всеки момент да се скъса. И за да не й е самотно, перпендикулярно на нея – още една ос, този път между Нептун (в Риби) и Юпитер (в Дева), пише в „Астрологията – Път към себе си“. Образува се фигурата Голям Кръст (Голям Квадрат) в подвижни знаци, което говори за нужда от промяна, флексабилност, предизвиква събития и дава възможност за излизане от остарели схващания. Това е напрегната конфигурация, която действа като искрата на двигателя – колата се задвижва! Думата е ПРОМЯНА, която може да се прояви почти във всяка сфера от живота ни.
Новолунието носи едновременно усещането за стартиране на нещо и в същото време, заради двете опозиции (Близнаци/Стрелец и Дева/Риби), нуждата да се освободим от нещо остаряло (което обикновено е по-характерно за Пълнолунието). Особено силно ще е за хората, които имат лични планети или важни точки от 9 до 20 градуса в изброените по-горе знаци.
Темите, които ще са активни, са свързани с вярванията ни, с чувството за принадлежност към определени колективни енергии или групи (егрегори), с авторитетните фигури в живота ни, с усещането, че сме жертва на дадени обстоятелства или хора, с ролята ни на съдници или агресори, пише petel.bg.
Ако не ни харесва къде се намираме в този момент от живота си, сега е времето да направим скок и да се преместим на място, което е здравословно за нас.
Не само като конкретни действия, а като вътрешно усещане, като намерение да привлечем за себе си различна реалност. Ако се чувстваме бедни – сега можем да излезем от колективното вярване, че няма достатъчно за всички, или че не заслужаваме.
Ако се чувстваме жертва, сега имаме шанс да осъзнаем, че това е роля и можем да изберем, да живеем без нея.

Ако изпитваме страхове и се парализираме от дадени ситуации – животът ще ни предложи начин да излезем от тях! Новолунието настъпва  на 05.06.2016 г. в 06.01 часа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар