петък, 23 септември 2016 г.

Небесно състояние на съзнанието - навлизане във вихъра

Време е за тези, които вече работят върху себе си да продължат и добавят и това, което е по-долу. От него ще ви стане все по-ясно на къде ви водя и какъв е процеса. Не се бойте! Фасулски е! Следете, ако искате, физическото си състояние, особено, когато ходите в тоалетната, като следите урината и изпражненията си – цвят, мирис, количество. И никакви лекари, само ще ви объркат. По това ще се ориентирате къде сте и как се чувствате, а съм убедена, че ще се чувствавате все по-добре и по-добре, въпреки всичко! Кажете си на майната, за опит пари не се дават, аз се чувствам прекрасно и продължете, търпеливо и последователно! Важното е да не се вълнувате излишно! Защото всичко минава и отминава. Така и това ще мине, каквото и да е. Ще започнете да спите по- добре и по-добре, а през деня ще имате енергия за двама и няма да се впечатлявате кой какво е казал и направил, защото не е ваша работа това. Проблемът си е техен, защото вие работите върху себе си и за вас е важно какво вие мислите, казвате или не казвате и правите или не правите, и как се чувствате. Вие променяте себе си, а и светът около вас ще забележите, как постепенно се променя. Помнете, който владее себе си, владее света! Успех в самопознанието и самоусъвършенстването, и смело напред и нагоре, и на N-та степен, и нито на йота от това, което правите, а вие сътворявате вашия нов свят! На днешно време трябва да  си перко, за да не изперкаш…

НАВЛИЗАНЕ  ВЪВ  ВИХЪРА
ДНЕС, КЪДЕТО И ДА ОТИДА, КАКВОТО И ДА ПРАВЯ, С КОГОТО И ДА ГО ПРАВЯ, МОЕТО ОСНОВНО НАМЕРЕНИЕ Е ДА ТЪРСЯ И НАМЕРЯ НЕЩАТА, КОИТО МЕ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ – КОГАТО ГИ ВИДЯ, КОГАТО ГИ ЧУЯ, КОГАТО ГИ ПОМИРИША, КОГАТО ГИ ВКУСЯ, КОГАТО ГИ ДОКОСНА, КОГАТО ГИ УСЕТЯ!
МОЕТО ОСНОВНО НАМЕРЕНИЕ Е ДА ПРИВЛЕКА, ДА ИЗЖИВЕЯ, ДА НАБЛЕГНА, ДА ГОВОРЯ ЗА И ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО, КОЕТО ВИЖДАМ ОКОЛО СЕБЕ СИ, ТУК И СЕГА!

ИНСТРУКЦИИ:
Мантрата, първо действа като, НАГЛАСА, после като НАСТРОЙКА и накрая се получава пълна СИНХРОНИЗАЦИЯ с ЕФИРА, ВАКУУМА, КОГИТАЛНОСТТА... Всяка мисъл, картина, дума и действие се събират във ВИХЪР, който се връща при нас във вид на ситуации, обстоятелства и взаимоотношения! И ако не сме доволни от тях, сърдим се на себе си, защото сме забравили и излъчили емоция, която не е в синхрон с Вселената, с ЦЯЛОТО. Най-добрата позиция е, да не се вълнуваме и да приемем всичко, каквото и да е. И си кажем:
1.      Да, добре, съгласен / а съм!
2.      Аз съм любов, отдавам се!
3.      Приемам всичко, отдавам Любов!
4.      Приемам всичко, излъчвам Любов!
5.      Любовта е пълна отдаденост за , на , към себе си и за, на, към всичко останало! И бъдем всичко това!

Усещате ли как всичко е свързано? Можете да жонглирате с всичките утвърждения, когато и както ви дойде, но не мислете, че ще измамите Вселената, ЦЯЛОТО! Най много да измамите себе си! Изчиствайте се с: Обичам те! Съжалявам! Прости! Обичам те! Благодаря! Което е Хоопонопоно. Помнете: Съзнанието на всеки от нас автоматично се стреми да се хармонизира с друго съзнание. Това е едно прекрасно явление, което обаче е не винаги благоприятно за нас. Успех по ПЪТЯ на самопознанието и самоусъвършенстването!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар