неделя, 11 септември 2016 г.

КВАНТОВ МИСЛОВЕН МОДЕЛ


Какво ви очаква, ако решите да използвате Квантовият мисловен модел? Промяна на мислeнето! Но, за да се случи, нужно е да се самонаблюдавате - какво се случва с вас и около вас! Т.е, да станете наблюдател! Имайте предвид, че нещата, които ще се случат, ще са по-различни от това, което е било преди. Защото сте заявили да приемате всичко и да промените всичко в себе си, всичко, което обществото е програмирало във вас, за да промените живота си към по-добро.  А то - всичкото и по-доброто, са пълни с безброй неща, и вашето отношение към тях, ще ви приближи или отдалечи от вашето намерение.  Затова е препоръчително, да започнете да самоконтролирате мисли, думи и действия, и да култивирате в себе си самодисциплина и търпение! Всичко се тренира! Дори и мислите! Имайте предвид, че 80% от мислите не са ваши, според П. Дънов, а според мен 99%! И за това, когато забележите чужда мисъл, която е негативна или положителна, я заменете с някое от горните утвърждения. Свалете си, на хартиен носител, това и го носете винаги с вас, за да ви е винаги под ръка, и да ви е по-лесно и да не се затруднявате да помните. Не се ограничавайте в нищо! Правете всичко, което ви идва от вътре! И най-важното, забавлявайте се много, от сърце и душа! Като на игра! Бъдете изследовател и изпитател на себе си! Животът си е ваш и с него можете да правите каквото си искате! Помнете обаче, че животът съществува за вас и това е,  в известен смисъл, е депрограмиране, и излизане от собствената и световна Матрица. Така ще напуснете „човечарникът“ и ще се освободите от летачите на дон Хуан! /Спр. „Активната страна на безкрайността“ К.Кастанеда/. С безкрайна любов и благодарност от мен за вас! С пожелание за хубави дни и нощи за напред, и само  напред и нагоре, на N-та степен!  
 Състоянията на самотната птица са пет:
първото е, че се стреми към най-високото,
второто – че не тъгува по приятели, дори
и за тези от  собствения си вид,
трето – че целта й е винаги небето,
четвърто – че няма определен цвят
и пето – че пее много нежно
Сан Хуан де ла Крус  
Приказки за светлината и любовта




КВАНТОВ  МИСЛОВЕН  МОДЕЛ
1. ВЪЗМОЖНО Е  ДА ПОСТИГНЕМ ВСИЧКО!
2. РАЗПОЛАГАМЕ С НЕОГРАНИЧЕНА СИЛА!
3. РАЗПОЛАГАМЕ С НЕОГРАНИЧЕНА СИЛА, КОЯТО Е НАШ ПАРТНЬОР В ЖИВОТА И УСПЕХА!
4. СЪЗНАНИЕТО, СЪЗДАЛО  ВСЕЛЕНАТА, ЖИВЕЕ ВЪТРЕ В НАС!
5. СЪЗНАНИЕТО, КОЕТО  Е  СЪЗДАЛО  ВСЕЛЕНАТА И КОЕТО ЖИВЕЕ ВЪТРЕ В НАС, Е  НАШ  ПАРТНЬОР  В  ЖИВОТА И УСПЕХА!
6. СЪЩЕСТВУВАМЕ  И  СМЕ  ЕДНО  ЦЯЛО  С  ЕНЕРГИЙНАТА  МРЕЖА!
7. ЕНЕРГИЙНАТА  МРЕЖА, С  КОЯТО  СМЕ  ЕДНО  ЦЯЛО,  Е  НАШ ПАРТНЬОР  В  ЖИВОТА И УСПЕХА!
8. СЪЗНАНИЕТО  ИЗПЛИТА  И  НАСОЧВА  ЕНЕРГИЯТА!
9. СЪЗНАНИЕТО, КОЕТО  ИЗПЛИТА  И  НАСОЧВА  ЕНЕРГИЯТА,  Е  НАШ  ПАРТНЬОР  В  ЖИВОТА И УСПЕХА!
10. НАШЕТО  ПОДСЪЗНАНИЕ  Е  НАШ  ПАРТНЬОР  В  ЖИВОТА И УСПЕХА!
11. ДА, ДОБРЕ  СЪГЛАСЕН/А  СЪМ!
12. АЗ СЪМ ЛЮБОВ! ОТДАВАМ СЕ!
13. ПРИЕМАМ ВСИЧКО! ОТДАВАМ ЛЮБОВ!
14. ПРИЕМАМ ВСИЧКО! ИЗЛЪЧВАМ ЛЮБОВ!
15. ЛЮБОВТА Е ПЪЛНА ОТДАДЕНОСТ ЗА, НА, КЪМ, СЕБЕ СИ И ЗА, НА, КЪМ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!
16. ЛЕСНО СЕ АДАПТИРАМ КЪМ ПРОМЯНАТА! ЖИВОТЪТ МИ Е УПРАВЛЯВАН ОТ МЕН И ВИНАГИ ВЪРВЯ В ПРАВИЛНА ПОСОКА! СПОКОЕН/А СЪМ!ВСИЧКО Е НАРЕД!
17. ОСВОБОЖДАВAМ СЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАХОВЕ! ДОВЕРЯВАМ СЕ НА ЖИЗНЕНИЯ ПРОЦЕС И ВСЕЛЕНАТА! ЗНАЯ, ЧЕ ЖИВОТЪТ СЪЩЕСТВУВА ЗА МЕН! С ЛЮБОВ СЕ ИЗПРАВЯМ ВИСОКО!  СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
18. ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ! В ХАРМОНИЯ СЪМ СЪС СЕБЕ СИ, В ХАРМОНИЯ СЪМ С МОЯТА ДУША И МОЯ ВИСШ, ДУХОВЕН АЗ, В ХАРМОНИЯ СЪМ С ЖИНЕНИЯ ПРОЦЕС! ОБИЧАМ ЖИВОТА! МОИТЕ КАНАЛИ НА РАДОСТТА И ЛЮБОВТА СА ШИРОКО ОТВОРЕНИ! ДАВАМ И ПОЛУЧАВАМ В ИЗОБИЛИЕ!!! ЗАБРАВЯМ КАКВО СЪМ ДАЛ И ПОМНЯ КАКВО СЪМ ПОЛУЧИЛ! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
19. ОСВОБОЖДАВАМ СЕ ОТ ВСИЧКО В МИНАЛОТО! СВОБОДЕН/А СЪМ ДА СЕ ДВИЖА НАПРЕД С ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
20. С ЛЮБОВ СЕ ОСВОБОЖДАВАМ ОТ ВСИЧКО В МИНАЛОТО И НАСОЧВАМ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ДНЕШНИЯ НОВ ДЕН! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
21. С ЛЮБОВ И МИСЛИ ЗА РАДОСТ И МИР, ЗАЩИТАВАМ СЕБЕ СИ! ПРОЩАВАМ СИ МИНАЛОТО И ГО ЗАБРАВЯМ! СВОБОДЕН/А СЪМ, ОЩЕ В ТОЗИ МОМЕНТ! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
22. ИМАМ ДОВЕРИЕ В ПРОЦЕСА НА ЖИВОТА! ВИНАГИ СЪМ ОСИГУРЕН/А С ВСИЧКО, ОТ КОЕТО НУЖДАЯ! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
23. ВЪРВЯ НАПРЕД С УВЕРЕНОСТ И РАДОСТ! СИГУРЕН/А СЪМ, ЧЕ ВСИЧКО  В МОЯ ЖИВОТ Е НАРЕД И ИЗПЪЛНЕНО С ЛЮБОВ! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО е НАРЕД!
24. ПРОЩАВАМ С ЛЮБОВ И СЕ ОСВОБОЖДАВАМ ОТ ВСИЧКО В МИНАЛОТО! МОЯТ СВЯТ Е ПЪЛЕН С РАДОСТ! ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ! ЖИВОТЪТ И ВСЕЛЕНАТА МЕ ОБИЧАТ И ПОДКРЕПЯТ! СПОКОЕН/А СЪМ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
25. АЗ СЪМ ГЪВКАВ/А И СЕ ПРИСПОСОБЯВАМ ЛЕСНО! ПРОШКА, РАЗБИРАНЕ И СЪСТРАДАНИЕ! АЗ СЕ ПОДЧИНЯВАМ И АДАПТИРАМ С ЛЕКОТА! ВСИЧКО Е НАРЕД!
26. ИМА ВРЕМЕ И МЯСТО ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ ДА ИЗВЪРША! ВСИЧКО Е НАРЕД!
27. ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ! ЖИВОТЪТ МЕ ОБИЧА И ПОДКРЕПЯ! ВСИЧКО Е НАРЕД!
28. АЗ СЪМ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО, В ПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ, ТЪЙ КАТО ЕНЕРГИЙНИЯТ СИНХРОН РАБОТИ В МОЯ ПОЛЗА! ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СЪПРОТИВА, КОЯТО МИ ПРЕЧИ ДА ПРИЕМА ИЗОБИЛИЕТО, КОЕТО Е ОКОЛО МЕН! СЕГА СЪМ НАПЪЛНО ОТВОРЕН/А КЪМ ПОМОЩТА И ДАРОВЕТЕ, КОИТО МИ ПРЕДЛАГА ВСЕЛЕНАТА! ВСИЧКО Е НАРЕД!!!
29. ОРГАНИЗИРАНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ, УДОВОЛСТВИЕ! ВСИЧКО Е НА РЕД!
30. АВТЕНТИЧНО, АЗ УВАЖАВАМ ДУМАТА СИ И СЪМ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ, КАТО ПОДДЪРЖАМ ВДЪХНОВЯВАЩИ МИСЛИ И РАЗГОВОРИ ЗА МОЕТО БЪДЕЩЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.
31. НОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО ВНЕДРЯВАМ В СЕБЕ СИ И МОЯ ЖИВОТ, СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ДА БЪДА……………………………….. ВСИЧКО Е НАРЕД!
32. АЗ СЪМ ЗДРАВ/А, ЩАСТЛИВ/А И БОГАТ/А…………………………….ВСИЧКО Е НАРЕД!!!




ИНСТРУКЦИЯ: Чете се всяко утвърждение по три пъти, два пъти в денонощието /сутрин и вечер/, 21 дена! Пропусне ли се, броенето започва отново! Изричаш с вибрация, постепенна, на вяра и благдарност към ВСИЧКО! Препоръчително е, на края на ЧЕТЕНЕТО - ИЗЛЪЧВАНЕТО, да се завърши с: ОБИЧАМ ТЕ! СЪЖАЛЯВАМ! МОЛЯ ТЕ, ПРОСТИ! БЛАГОДАРЯ!/три пъти/: И може, за затвърждаване на целия процес да се каже: БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БЛАГОСЛАВЯМ ВСИЧКО! ПРИЕМАМ ВСИЧКО! ОБИЧАМ ВСИЧКО И СЪМ БЕЗКРАЙНО РАДОСТЕН/А ОТ ТОВА! ВСИЧКО Е НАРЕД! /три пъти/. Така се дава правото на ВСИЧКО ДА Е НАРЕД, защото, ЕНЕРГИЯТА на всичкото, се стикова с  ЦЯЛОТО, от което всеки е част, така, че нещата да се случват според изразеното НАМЕРЕНИЕ, по горе и достигнеш, и затвърдиш това СЪСТОЯНИЕ! При точка 31 и 32, многоточието е, за да запишеш и излъчиш НАМЕРЕНИЕТО конкретно, т.е съкровенните СЪСТОЯНИЕ, ПЛАН и ЦЕЛ.!!! Успех по ПЪТЯ на самоосъзнаването, самоопознаването и самоусъвършенстването!!! Който път води към ЗВЕЗДНИЯ ЧОВЕК…, ако искаш да си такъв… Само ти решаваш и никой друг!!!


1 коментар: