неделя, 17 януари 2016 г.

Бизнесът "Експлоатация на духа"

Новото съзнание! Извън матрично мислене трябва за това. И да се разяснява какво значи то. Да си извън Матрицата в Матрицата. Възможно ли е това? “ Да си "извън матрицата" е състояние на съзнание – не е форма на живот или форма на работа, като например "завръщане на село" или "духовна дейност" (тези последните може да са, а може и да не са от матрицата – но НЕ сами по себе си, а в зависимост от състоянието на съзнание на човека, който е в техния център).
Да си "извън матрицата" е състояние на съзнание, което се характеризира основно с две неща: пълно отсъствие на усещането да си жертва; и способност да запазваш съвестта си и способността си да обичаш, дори когато си в "матрицата".
Човекът с извънматрично мислене може да живее в матрицата и матрицата никога да не му попречи за каквото и да било. Той е "прикривач" – той знае кога да говори и кога да мълчи; кога да се разкрие и кога да остане инкогнито; кога да действа и кога да бездейства; кога да настоява и кога да се откаже. Той използва матрицата – матрицата никога не използва него! Той активно и съзнателно използва матрицата като тренировъчно средство за издигане на собственото си съзнание, като паралелно с  това многократно дава пример на хората около себе си за нематрично поведение, което те биха могли да последват, ако са достатъчно пробудени и пожелаят това. Той е Буден, който е максимално близко до нуждаещите се пробуждащи се и до нуждаещите се от пробуждане спящи.
Можеш да го познаеш само със сърцето си, защото не носи отличителни табели. Знаците му са: невидимост и ефективност – знаците на Източника.” ( Мария Казакова)
Само така може да се избегне майнд-контрола, който се опитват да налагат Илюминатите. Но пробудените стават все повече и повече, докато се достигне критичната маса. Тогава ще рухне създадената от векове Матрица и с нея ще си замине и обслужващия персонал заедно с господарите си, които ще се окажат голи. Работещите на тихият фронт се грижат това да се случи. Успех!!!
 Бизнесът "Експлоатация на духа"

Разбирам защо някои хора си намират някое хубаво местенце по пътя и правят къмпинг. Преди и аз съм искал да се спра край пътя и да си почина малко от безсилието и раздразнението да говориш на затворени умове. Но ако сериозно искаме да ускорим появата на новото съзнание и ще освобождаваме човечеството от затвора на майнд-контрола колкото се може по-плавно, трябва да работим непрекъснато за разширяване на собственото си разбиране и да предаваме разнообразна информация, за да могат другите да я приемат или отхвърлят. Никой не казва, че ще е лесно, а възникване на още една религия или прехвърляне на отговорността за своите мисли върху някой гуру ще задържи духовната революция. Уважението и любовта са в основата на новото мислене - боготворенето на другите не е, бих казал. Това е старата песен на нов глас.
Все пак трябва да кажа, че съм срещал и много прекрасни, любящи, непроизнесли присъда човешки същества, които вършат невероятна работа, помагайки на другите да се пробудят. Никой не иска повече от тях да спре експлоатацията на новото съзнание.
Вече се очертават три ясно разграничени групи по време на този преход. Онези, които ще отхвърлят повишаващите се честоти и все по-лесно ще бъдат разпознати с течение на времето. Вторите са придвижилите се до тук и спрели, когато са намерили удобна ниша. И др
уги, малцина навярно, които продължават да търсят, да се стремят и да предизвикват, независимо от последиците за тях в краткосрочен план. Колкото по-напред вървите по пътя, толкова по-самотен ще бъдете, докато другите спират поради умора, материална изгода или страх. С всяка крачка вие се настройвате към по-висока честота на вибриране, която развива вашето разбиране и поведение. От гледна точка на онези, които са спрели в началото на пътя може да изглеждате крайни и странни. Ако продължите да вървите и да търсите, ще бъдете осмивани и все по-често осъждани от първата група със заключени с катинар умове. Но според мен и втората група също няма да оказва голяма подкрепа на онези в предната част на снегорина, които ще поставят под съмнение много от темите, от които зависят доста от нишите, за които споменавам. Пътят към просветлението е безкраен. Точно както оставяме догматичната религия зад себе си, така в крайна сметка ще постъпим и с елементи от сегашната догматика на Духовния ренесанс.
Третият пример за експлоатация на духа и ума са Илюминати с технологията за контрол над поведението. Тук ние получаваме помощ от същества от висшите нива, които предприемат стъпки, за да я блокират с напредване на трансформацията. Колкото повече хора искат да бъде направено, толкова по-добре. Масовите форми за контрол над ума могат да са ефективни само ако позволим да бъдем откъснати от честотата на любовта, на която е настроена нашата сърдечна чакра. Ако мислим за любов и живеем в любов, ние можем да устоим.
Друг решителен начин за атакуване на умовете е програмирането чрез послания, които се проектират в хората чрез медиите и ежедневието. Ние не трябва да подценяваме техните възможности да експолатират умовете и духа. През 1986 г. в една копирна машина на IBM, купена на втора ръка, бе намерен документ на илюминатите, озаглавен "Тихи оръжия за безшумни войни". Той датира от май 1979 г. В него се съдържа всичко, което ви описах и представлява политиката на "Група Билдерберг" от 50-те години насам :


"Опитът е доказал, че най-простият метод за гарантиране ефективността на тихите оръжия и засилване контрола над обществото е то да се държи в неведение по отношение основните принципи на системата, като в същото време вниманието на хората се отвлича с маловажни неща и се създава объркване и дезорганизация.

1. Отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми; потискане на умствената им дейност; въвеждане на некачествени учебни програми по математика, логика, икономика и инженерни дисциплини; обезсърчаване на техническото творчество.

2. Експлоатиране на емоциите на хората, усилване на склонността им да си угаждат, да задоволяват своите физически и емоционални желания (на ниво първична сигнална система). Тази цел се постига чрез:

а) непрестанни емоционални атаки и насилие (психически терор) посредством масирана пропаганда на секс, насилие и войни в медиите — особено по телевизията и в пресата.

б) задоволяване на първичните им желания в излишък, задръствайки ума с храна-боклук и лишавайки хората от истинската духовна храна, от която те имат нужда.

3.Пренаписване на историята и законите, атакувайки широко известни факти и изконни ценности и втълпявайки на хората твърдения в противоречие с общоприетото до този момент. По този начин се атакува здравия разум — вместо да се концентрират върху истинските проблеми в търсене на изход, мисълта им се насочва към изкуствено изфабрикувани външни приоритети.

Този механизъм на психическа агресия блокира способността на хората да разсъждават трезво и предотвратява евентуалното разкриване на “тихите оръжия” и технологията за автоматизиране на обществото.

Основното правило е, че от хаоса се извличат дивиденти — колкото по-голяма обърканост цари сред населението, толкова по-голяма изгода могат да получат управляващите от създадената ситуация. Следователно, най-добрата стратегия е да се създават проблеми и след това да се предлага решение.

Обобщение

Медии:

Да се отвлича вниманието на възрастното население от истинските социални проблеми и да се насочва към маловажни въпроси.

Училища:

Да се гарантира на младежта липса на адекватно образование по математика, икономика, право, история.

Развлечения:

Те трябва да бъдат на ниво като за шестгодишни деца.

Работа:

Хората трябва да бъдат постоянно заети за да нямат никакво време да мислят; те трябва да се превърнат в животни, в работен добитък."

Познато ли ви е всичко това ? Разбира се, че ви е познато. Това е светът, в който живеем, и е точно това, което се опитват да поддържат илюминатите. Ако смятате да отхвърлим тази форма на духовна и умствена експлоатация, трябва да започнем да мислим самостоятелно, да се ангажираме и да се информираме за онова, което наистина става, да сме сигурни, че и децата са информирани и осъзнават как ги манипулират, да се изправим и да започнем да използваме ума си в пълния потенциал, да отхвърлим натиска да приемаме тривиалности капка по капка, имащи за цел да умъртвят мислещата част от нас.
Най-подходящ начин за предизвикателство към негативността е с радост, смях, мир .... и знания. Негативното не разбира любовта и мира. И никога не подценявайте собствения си потенциал и силата на своята психика. Вие го имате. Той не принадлежи нито на църкви, на гуру, на технология или извъмземни. Чрез своя Висш Аз сте свързани с цялото Сътворение. Проникнете в него и никой няма да може да експлоатира духа ви ...


Няма коментари:

Публикуване на коментар